Biografia

Va néixer el 15 de març del 1986 a Terrassa, filla de músic de jazz i de mare del món del teatre. Va créixer musicalment entre la Jazz Cava de Terrassa i el Conservatori de la mateixa ciutat. Es va seguir formant al Taller de Músics i a l’Esmuc tan en cant com en clarinet.

Tot i així, als 18 anys descobreix que la seva passió és viatjar i nodrir-se de músiques i cultures d’altres països. Ha viscut a Nova York i ha passat estades llargues a la India, Berlin, Brasil, Grècia, Turquia…

Com a col·laboradora ha tocat amb primers noms del jazz, del flamenc i de l’escena world-folk, tant en l’àmbit nacional com internacional. Ha col·laborat en més de 20 discos, ha coproduït tres àlbums amb grups propis (Minimal Hits i AxisOrca) i des del 2016 ha iniciat la seva carrera com a solista amb els àlbums: Sirin (2016), doblement nominat als Independent Music Awards de NY, i Spirala (2018) inclòs entre els millors discs del 2019 recomanats pel periodista americà Ted Gioia.

Carola ha interpretat les seves composicions a clubs i festivals de la Península, França, Itàlia, Nova York, Canadà, Índia, Alemanya, Anglaterra i Hongria.