Discos

PECATA BEATA [Segell Microscopi, 2021]

‘Pecata Beata’ (Segell Microscopi, 2021) es el tercer álbum como compositora [y productora] de la cantante y clarinetista Carola Ortiz. En este nuevo trabajo la artista catalana musica poemas de Montserrat Abelló, Mercè Rodoreda, Víctor Català y Anna Gual, entre otras escritoras, para celebrar, a través de sus versos, el universo femenino de sus orígenes.

SPIRALA [Balaio Records, 2018]

El segon disc com a compositora és fruit dels seus darrers viatges a Nova York, Berlin i l’Índia, país on va conèixer la percussionista i cantant Charu Hariharan i el guitarrista Nishad Pandey que col·laboren al disc. El jazz, el pop, el folk i les sonoritats de l’Índia conflueixen d’una manera orgànica en una formació total a septet.

SIRIN [Temps Record, 2016]

Carola Ortiz està activa no només en l’escena del jazz, sinó també en les dels cantautors i músiques del món. Sirin, no només reuneix músics de Barcelona de diferents camps: jazz, flamenc, música brasilera i folklore argentí, sinó que subratlla el caràcter mestís històric de la música popular de Barcelona.

MINIMAL HITS [Musicas Colombianas, 2015]

Una visió jazzística i minimal de versions pop.

Carola Ortiz  veu, clarinet i percussions.
Juan Pablo Balcázar  contrabaix i percussions.

AxisOrca Rythm Trio 'Unplugged' [Whatabout Music, 2014]

AxisOrca és el la fusió musical entre la clarinetista i cantant catalana Carola Ortiz i el productor francès (en aquest cas guitarrista) Aurélien Landy Gana. En el seu segon disc titulat ‘Unplugged’ han revisitat en versió acústica alguns temes del seu primer disc ‘Axis’, al costat de noves cançons que han compost també amb la col·laboració del cantautor i percussionista cubà Mel Semé i la flautista australiana Naomi Jean.

AXIS ORCA [Whatabout Music, 2013]

Cançons originals de:
Aurélien Landy Gana  guitarra, bateria, baix, composició i producció
Carola Ortiz  veu, clarinets, teclats, composició i producció musical.